Braşovul a scăpat de „perversul de pe linia 41“. Bărbatul care oripila comunitatea a murit în timpul anchetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum a scăpat Braşovul de perversul din autobuzul RAT FOTO Ioan Buciumar
Cum a scăpat Braşovul de perversul din autobuzul RAT FOTO Ioan Buciumar

Un bărbat care obişnuia să facă perversiuni sexuale în faţa fetiţelor care circulau cu autobuzele RAT Braşov a decedat în perioada în care poliţiştii derulau o anchetă pentru faptele sale.

În ultima perioadă, comunitatea braşoveană a fost scandalizată în urma unei informaţii care a circulat în mediul online. În special părinţii fetelor erau îngrijoraţi din cauza faptului că un bărbat care circula cu autobuzele societăţii de transport în comun din oraş obişnuia să se masturbeze în faţa fetiţelor care se aflau în maşină. 

Părinţii se plângeau că autorităţile nu fac nimic, însă, problema s-a rezolvat în mod neaşteptat. Deoarece s-au depus şi plângeri, s-a deschis o anchetă care urmărea să scoată la iveală ce se întâmplă în autobuze. Surse din anchetă au dezvăluit că bărbatul a decedat între timp. 

Plângerea a fost făcută în luna septembrie a anului 2021, când o fetiţă le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat. Era în autobuz, pe linia 41 şi mergea spre şcoală, când un bărbat s-a masturbat în faţa ei.

Mama fetei a făcut publică întâmplarea şi a lansat o petiţie prin care cere pedepsirea vinovatului. Femeia era nemulţumită că autorul se plimbă, liniştit, pe stradă, iar autorităţile nu fac nimic. 

Mai mulţi braşoveni au povestit şi ei că au avut întâlniri neaşteptate cu acest individ, însă este vorba doar de întâmplări petrecute până în toamna anului trecut.

Braşovenii pot sta, însă, liniştiţi, deoarece surse din anchetă au dezvăluit că bărbatul a decedat în octombrie 2021, la o lună după ce a îngrozit-o pe copilă cu fapta sa. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Masha, prima „refugiată“ din Ucraina care va ajunge în România. Cine o va adăposti

Geamantanele din perete, intrarea originală a unui hostel din Braşov

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite