Braşovean arestat preventiv după ce a confundat strada cu ringul de box, chiar lângă sediul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după o bătaie în Centrul Braşovului FOTO Adevărul
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după o bătaie în Centrul Braşovului FOTO Adevărul

Un braşovean l-a luat bătaie pe un bărbat, căruia i-a aplicat o serie de pumni în cap. Scena s-a petrecut între AFI mall şi sediul Poliţiei

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a confundat strada cu ringul de box şi i-a aplicat unei alte persoane o ploaie de lovituri cu pumnul în cap. Totul s-a petrecut în seara zilei de duminică, 26 iunie, la ora 19:00, în Centrul Civic al Braşovului, între AFI mall şi sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, mai întâi, reţinerea pentru 24 de ore a agresorului, după care acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi. 

„În data de 26.06.2022, în jurul orei 19.00 şi în timp ce se afla în proximitatea mall-ului AFI şi a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, o persoană de sex masculin i-a aplicat unei alte persoane mai multe lovituri cu pumnul, de o intensitate mare, în zona capului, cauzând leziuni traumatice care au necesitat 25-30 de zile de îngrijire medicală, scandal care a determinat oprirea traficului şi a stârnit revoltă şi teamă în rândul persoanelor aflate la faţa locului”, au precizat anchetatorii. 

A doua zi după scandal, agresorul a fost reţinut, iar judecătorul a decis ca acesta să fie cercetat în următoarele 30 de zile în stare de arest preventiv. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Pisicile au invadat Castelul Bran. Ce rase deosebite sunt prezente la competiţia internaţională

Cioban atacat de urs în judeţul Covasna. Câte oi a ucis fiara

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite