B─ârbat din Craiova, re┼úinut pentru c─â ┼či-ar fi ucis ├«n b─âtaie fosta so┼úie ┼či ar fi ├«ngropat-o: Dispari┼úia femeii a fost anun┼úat─â abia vineri

0
0
Catuse incatusat arestat FOTO Shutterstock

Un b─ârbat din Craiova a fost re┼úinut, fiind suspectat c─â, anul trecut, ┼či-a ucis ├«n b─âtaie fosta so┼úie ┼či a ├«ngropat-o. Femeia a fost dat─â disp─ârut─â vineri, de fiul s─âu, care afirma c─â ea ar fi trebuit s─â ajung─â ├«n Italia la munc─â ┼či nu a mai putut-o contacta.

Ancheta a ├«nceput dup─â ce, vineri, poli┼úi┼čtii din Craiova au fost anun┼úa┼úi de un b─ârbat din comuna Seaca de C├ómp despre faptul c─â, ├«n luna martie 2021, mama sa, din municipiul Craiova, a plecat de la domiciliul s─âu cu inten┼úia de a ajunge ├«n Italia, iar de la acea dat─â nu a mai putut lua leg─âtura cu ea.

"├Än continuarea activit─â┼úilor de c─âutare privind plecarea voluntar─â a numei Albi┼čoru Silvia, din municipiul Craiova, jude┼úul Dolj, ├«n urma investiga┼úiilor efectuate, au rezultat indicii rezolnabile privind s─âv├ór┼čirea infrac┼úiunii de omor asupra unui membru de familie. Astfel, cauza a fost preluat─â ├«n anchet─â proprie de c─âtre un procuror din cadrul Parchetului de pe l├óng─â Tribunalul Dolj, fiind ├«ntocmit dosar penal sub aspectul s─âv├ór┼čirii infrac┼úiunii de omor asupra unui membru de familie", a anun┼úat, s├ómb─ât─â, Poli┼úia Jude┼úean─â Dolj.

Sub coordonarea procurorului criminalist a fost constituit─â echip─â complex─â de cercetare format─â din poli┼úi┼čti din cadrul Serviciului de Investiga┼úii Criminale, Sec┼úiei 3 Poli┼úie Craiova ┼či Serviciul Criminalistic.

"├Än urma cercet─ârilor s-a stabilit faptul c─â, la sf├ór┼čitul lunii aprilie 2021, ├«n locuin┼úa comun─â din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresat─â de fostul so┼ú, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat ├«n comuna ┼×imnicu de Sus unde ar fi fost ├«ngropat. ├Än noaptea de 01/02 iulie a.c., ├«n comuna ┼×imnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o ad├óncime de 2 metri a fost g─âsit cadravrul unei persoane de sex feminin, ├«n stare avansat─â de descompunere", a precizat Poli┼úia.

├Än urma probatoriului administrat, b─ârbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova, a fost re┼úinut pentru 24 de ore, fiind dus ├«n Centrul de Re┼úinere ┼či Arestare Preventiv─â din cadrul I.P.J. Dolj.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite