Braşov: Ultimul weekend de schi, primul weekend cu grătare (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă în termometre au fost 15 grade Cesius, iubitorii sporturilor de iarnă au luat cu asalt pârtia Bradul din Poiana Braşov. Tot zi a fost şi prima zi din acest an numai bună pentru grătare, iar Drumul Poienii a fost împânzit de braşoveni.

Zeci de turişti au profitat de vremea frumoasă, dar şi de zăpada de pe pârtie. În ciuda căldurii, pe pârtie s-a putut schia şi a fost organizat chiar şi un concurs de schi dedicat celor mici. „E foarte frumos şi cald astăzi, dar zăpada pentru concurs nu mai este bună pentru că e grea şi se topeşte", a spus o cuncurentă, Ana Lupşor, de 10 ani.

image

Fiindcă meteorlogii au anunţat că vremea se va încălzi, turiştii au profitat la maxim de zăpadă. „Cred că este ultimul weekend bun pentru schi, fiindcă nu cred că o să mai ţină zăpdada, la cât de frumos şi cald e afară. Am venit pe pârtie cu fetiţa şi ne bucurăm de această zi", a spus Emeric Kerestes.

image

Vremea frumoasă i-a scos din casă şi pe braşoveni, care au ieşit cu mic cu mare la făcut grătare şi mititei. „Am profitat că afară este cald şi am zis să facem o ieşire. Am luat cu noi pulpe de pui, mitei bere, seminte şi am venit pe Drumul Poienii. E primul grătar pe anul ăsta", Paul Ruseu, de 73 de ani.

image

„Nu am venit chiar de dimineaţă, dar când s-a mai încălzit am plecat la drum şi am venit să facem nişte mitetei. Suntem mai mulţi şi bem o bere, mâncăm un mic şi stăm de poveşti. E foarte frumos afară", a spus Costică Pandelache.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite