Braşov: Retro party cu costume şi maşini de epocă, la Olimpia FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii îmbrăcaţi în haine de epocă defilau, cu mândrie, prin faţa braşovenilor
Tinerii îmbrăcaţi în haine de epocă defilau, cu mândrie, prin faţa braşovenilor

Braşovenii s-au distrat aseară de minune, la petrecerea Retro organizată la Târgul vintage şi handmade, de la Complexul Olimpia.

Petrecerea Retro organizată la Complexul Olimpia s-a adresat tuturor categoriilor de vârstă. Cu mic, cu mare braşovenii au dansat pe muzică disco sau pop, dar şi pe cea din anii '80. „Muzica aceasta îmi trezeşte amintiri plăcute. Exprimă exact spiritul tinereţii mele, atunci când nu existau prejudecăţi, răutăţi şi egoism. Acum regret că nu am avut şi mai multe ocazii să dansez deoarece muzica şi dansul mi-au adus bucurie", a declarat Alexandrina Stănei, de 66 de ani care a câştigat un premiu special pentru cel mai bun dans.

Braşov

Printre braşovenii adunaţi la Târgul vintage de la Olimpia defilau, cu mândrie, 11 tineri de la Şcoala Populară de Artă, îmbrăcaţi în haine de epocă.

image

„Reprezentăm personajele din anii '20-'30. Avem ţinute vintage pentru a crea o atmosferă confrom evenimentului", ne-au declarat Ioan Chişoi şi Andreea Anton de doar 15, respectiv 17 ani.

image

Pentru ca atmosfera să fie şi mai frumoasă, la Olimpia au fost aduse şi două maşini de epocă, îndelung admirate de braşoveni. Dintre Fordul Capri, de culoare galbenă şi un MG B-ul verde, cel mai admirat a fost cel din urmă. 

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite