Braşov: Începe festivalul internaţional de teatru pentru tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maia Morgenstern deschide Festivalul Internaţional de Teatru pentru Tineret, „EuroArt". Actriţa va dansa tangoul final alături de Tudor Aaron Istodor, în piesa cu acelaşi nume.

Evenimentul va fi deschis în 4 noiembrie, la Centrul Cultural Reduta, de la ora 19.30. Festivalul „EuroArt" se bucură şi de participare internaţională. Artiştii din Germania şi Franţa vor urca pe scena Centrului Cultural Reduta. Vineri, de la 19.30, Joseph Meissner şi Peter Paleczek din Passau, Germania, vor prezenta piesa „Blutwursttag in Utzbach", după „Creatorul de teatru" de Thomas Bernhard.

Sâmbătă, de la aceeaşi oră, Jean-Sebastien Richard şi Charly Mour, din Franţa, vor prezenta spectacolul „Diablogues" de Roland Dubillard. La categoria spectacole în limba română, trupa „Antract", a Colegiului Naţional „Unirea", va deschide seria spectacolelor din a doua zi de festival, de la ora 14.30, cu piesa „Titanic vals".

Tot de la Braşov, vor urca pe scenă elevii Liceului Aprily-Lajos, care vor prezenta piesa „Portretul unei planete", în limba maghiară. La festival vor participa licee din toată ţara. Festival este organizat de Centrul Cultural German şi Alianţa Franceză Braşov. Festivalul se încheie în 4 noiembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite