Braşov: Începe Festivalul de Muzică „Fulg de nea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, în oraşul de la Poalele Tâmpei va avea loc cea de-a IV-a ediţie a Festivalul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii, „Fulg de nea". Peste 60 de copii din toată ţara îşi vor demonstra talentul muzical, pe scena Centrului Cultural „Reduta"

Cele trei zile ale spectacolului-concurs naţional de interpretare şi creaţie vor oferi publicului braşovean ocazia de a asculta cele mai frumoase cântece interpretate de copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani.

„Scopul consursului este acela de a descoperi şi promova tinerele talente. Copiii care iubesc muzica uşoară au ocazia să se afirme în cadrul concursului de la Braşov. În acest an, 50% dintre participanţii la concurs sunt câştigători ai diferitelor trofee din ţară, ceea ce înseamnă că decizia juriului va fi una dificilă", a declarat Claudia Miriţescu, directorul festivalului.

Deschiderea festivalului vaa avea loc astăzi, la ora 15.00, iar concursul este împărţit în cinci secţiuni, pe categorii de vârstă.

Concert Mihai Constantinescu

Îndrăgitul cantautor Mihai Constantinescu va face parte din juriul care va alege micuţii cei mai talentaţi. În plus, acesta va susţine, sâmbătă, de la ora 20.00, un recital extraordinar în faţa publicului braşovean.

Gala Laureaţilor va avea loc duminică, la ora 13.00. Atunci vor fi decernate premii pentru fiecare dintre cele cinci secţiuni, premiul „Şerban Georgescu", trofeul „Fulg de nea", în valoare de 700 de lei şi premiul de popularitate.

În cadrul ediţiei din acest an, Braşovul va fi reprezentat de trei copii. La finalul decernării premiilor, toţi copiii care au urcat pe scena de la Reduta vor participa la o filmare pentru seara magică de Crăciun.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite