Braşov: Griş de grâu cu viermi, „specialitate“ de supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În loc să folosească grişul pentru o prăjitură, un braşovean a ajuns cu „produsul-surpriză" la  Protecţia Consumatorului. Omul spune că a descoperit viermii în punga în care se afla grişul, iar întreg lotul cu probleme va fi, acum,retras de la comercializare. 

Braşoveanul a cumpărat grişul din grâu de la magazin, iar soţia acestuia s-a apucat să facă o prăjitură. Oamenii au rămas trăsniţi când au văzut că în punga cu griş colcăie viermii.

image

Soţia a vrut să facă o prăjitură, iar când a turnat grişul din pungă a văzut mai mulţi viermi. Dacă soţia nu ar fi fost atentă, am fi ajuns să mâncăm prăjitura cu viermi. Probabil am fi ajuns la spital sau cine ştie ce ni s-ar fi întâmplat", a povestit Mircea Harhaţă, braşoveanul păgubit.

image

În urma reclamaţiei, inspectorii CJPC au verificat întregul lot din acelaşi produs şi au mai descoperit viermi şi în alte pungi. Aceştia au oprit de la comercializare produsul şi au alertat şi celelalte judeţe. Producătorul „grişului cu viermi“ riscă o amendă de 30.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite