Braşov: Elev de 14 ani, lovit de profesorul de istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut la Şcoala Generală nr. 3 din Codlea. Profesorul şi-a recunoscut fapta. El are interdicţie de a mai preda la clasa în care învaţă băiatul agresat. Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Poliţia au deschis o anchetă.

Un profesor de istorie de la Şcoala Generală nr. 3 din Codlea este acuzat că l-a lovit cu plama pe un elev de clasa a VII-a. Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul unei pauze, dar faptele au ieşit la iveală de-abia luni. Mama elevului bătut, Drăguşin Liliana, spune că dascălul Mihail Plăiaşu l-a lovit pe fiul său, în vârstă de 14 ani, cu palmele pe spate şi pe ceafă.

Imediat după incident, m-a sunat băiatul să îmi spună ce s-a întâmplat. A zis că el, cu încă cinci colegi, s-a dus, în pauză, în clasa vecină, să vadă un tabel de trigonometrie pe care trebuiau să-l facă acasă. Atunci a venit profesorul şi a crezut că ei au răsturnat coşurile de gunoi sau au mutat mobilierul. S-a enervat şi a început să-i lovească. Băiatului meu i-a dat două palme, una peste ceafă şi una peste spate, dar l-a lovit atât de tare încât i-a lăsat urme. Profesorul are o greutate de 100 kg şi copilul 50 kg", spune Liliana Drăguşin.

Mai multe citiţi mâine în:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite