Braşov: Comedie 100%, pusă în scenă la Aro Palace

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Te iubesc! Te iubesc?" este o comedie în regia lui Chris Simion. Iubitorii de teatru sunt invitaţi duminică, începând cu ora 19.00, să urmărească un spectacol comic de senzaţie, oferit de compania D'aya.

Acţiunea de pe scenă poate fi descrisă cu ajutorul a zece replici celebre. Actorii Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu şi Alexandru Grigore vor susţine în faţa spectatorilor că „nu există nicio diferenţă între un bărbat prost şi unul înţelept, atunci când aceştia se îndrăgostesc", „dacă bărbatul crede că a câştigat o dispută, victoria e doar în mintea lui", „ calităţile care o atrag pe femeie la un bărbat sunt exact acelea pe care nu le va mai suporta mai târziu", „dacă dragostea este oarbă, căsătoria îţi deschide ochii".

Maraton actoricesc cu ocazia Zilei absolventului de teatru, la Constanţa

Piesa a fost pregătită de compania D'aya, care împlineşte un deceniu de activitate, zece ani de turnee internaţionale, participări la numeroase festivaluri de teatru din lume, campanii sociale şi implicări în proiecte de o înaltă ţinută artistică. „Oscar şi tanti Roz", „Dragostea dureazaă trei ani", „Şi caii se împuşcă, nu-i aşa" şi „Scaunele" şi „Dacă iubirea este răspunsul, puteţi să repetaţi întrebarea?".

Secretele unui cuplu

Pe lângă aceste replici comice, actorii de la D'aya vor oferi spectatorilor secretele vieţii de cuplu. „Secretul căsătoriei fericite: să nu ai preferinţe şi să te mulţumeşti cu ceea ce ai", „Secretul fericirii în cuplu: să nu-ţi vină ideea să compari", „Fiecare cuplu are la începutul relaţiei un balcon ca Romeo şi Julieta, pe care mai târziu îşi întind rufele" şi „Căsătoria este să împarţi la doi problemele pe care singur nu le aveai" sunt câteva dintre concluziile pe care le vor formula pe scenă.

Biletul de intrare costă 45 de lei, în preţ fiind inclusă şi consumaţia în valoare de 15 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite