Braşov: 1.200 de manuale şi cărţi, la Dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Manualelor Şcolare, găzduit până duminică de Teatrul Dramatic, se adresează atât cadrelor didactice, părinţilor cât şi elevilor.

La Târgul Manualelor Şcolare găsiţi o gamă variată de manuale, culegeri, caiete şi cărţi şcolare, dar şi rechizite şi papetărie.

„Avem toate editurile care au scos manuale şi cărţi şcolare, inclusiv în limba engleză. În plus, încurajăm donaţiile de cărţi, astfel încât şi elevii care provin din familii cu posibilităţi reduse să beneficieze de manuale şcolare în stare bună", a declarat Ana Oniţă, reprezentanta Asociaţiei Libris Cultural.

image

Din păcate, pentru posibilii cumpărători, manualele şi cărţile şcolare sunt scumpe.

De exemplu, un elev de clasa a IX-a trebuie să scoată din buzunar cel puţin 50 de lei pentru manualele de Matematică şi Limba Română. La această sumă se adaugă cel puţin 25 de lei pentru fiecare manual de Geografie, Istorie, Franceză sau Engleză, în funcţie de profilul pe care îl studiază.

image

Totuşi, liceenii investesc în manuale. „Îmi place foarte mult limba engleză şi mereu îmi cumpăr manualul. Anul ăsta am dat 20 de lei, dar l-am luat pentru că vreau să cunosc cât mai bine limba", a spus Maria Marin, elevă în clasa a XI-a la Liceul de Muzică.

image

Cele mai scumpe cărţi puse la vânzare la târg sunt dicţionarele. Dicţionarul explicativ al Limbii Române costă 110 lei, iar unul de engleză, ce conţine 230.000 de cuvinte şi are DVD, se vinde cu 75 de lei.

Târgul Manualelor Şcolare este deschis până duminică, la ora 19.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite