Bărbat prins la furat de lemne, cu maşina neînmatriculată şi fără permis

0
0

În timpul unei acţiuni pentru prevenirea si combaterea transportului ilegal de material lemnos poliţiştii Postului de Poliţie Vama Buzăului au oprit, miercuri, în trafic un bărbat de 49 de ani care conducea, un tractor rutier care tracta o semiremorcă, încărcată cu material lemnos din specia fag.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat lipsa existenţei avizului de însoţire a materialului lemnos şi faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule, iar autovehiculul nu era înmatriculat.

Ca urmare, poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancţionat contarvenţional cu suma de 3.000 lei iar materialul lemnos, în cantitate de 2,1 mc, a fost confiscat şi predat în custodia Ocolului Silvic Teliu.

Totodată, remorca a fost indisponibilizată în vederea confiscării.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri