Atracţiile cu care Poiana Braşov îşi aşteaptă turiştii în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul oferă distracţie pentru toate vârstele. FOTOAndrei Paul.
Centrul oferă distracţie pentru toate vârstele. FOTOAndrei Paul.

Turiştii, dar şi braşovenii care vin în Poiana Braşov se pot distra acum şi în aer liber, dar şi indoor. Centrul de Agrement este o premieră pentru turişti, dar de joi s epoate şi schia. De asemenea turiştii se pot da cu sania sau pot merge la patinoar.

Noutatea absolută a acestui sezon de iarnă în Poiana Braşov este Centrul de Agrement a costat 31 de milioane de lei, dintre care 11,7 milioane de lei au fost fonduri europene. Acesta este amplasat la poalele pârtiei de schi Bradul, în spatele complexului Capra Neagră. Aici turiştii se pot distra atunci când nu sunt pe pârtie. Centrul se va deschide pentru turişti în săptămâna dinainte de Crăciun.

Centrul dispune de un club de bowling, având capacitatea de 180 de persoane, care include de opt piste profesioniste de bowling, dar şi de trei mese biliard. Copiii sunt aşteptaţi la o sală de jocuri profesionistă unde vor găsi tot ce au visat: jocuri electronice, simulatoare, mese de minihochey, minibaschet, minifotbal, minicurling şi două piste de minibowling. Amatorii de mişcare la înălţime au la dispoziţie o sală de căţărare cu suprafaţa de 250 mp, având pereţi de escaladă pentru trei tipuri de dificultate şi capacitatea de 10 persoane simultan.

Tarifele sunt pentru toate buzunarele. La bowling fiecare jucător va plăti 10 pentru o partidă, iar mesele de billiard se închiriază cu 20 de lei pe oră. Pentru jocurile electronice, o fisă costă 3 lei. Pentru escaladarea pereţilor de căţărare, copiii cu vârsta de până la 14 ani vor plăti 10 lei, iar adulţii 15 lei.

Veşti bune vin şi pentru schiori. De joi, 8 decembrie, în Poiana Braşov se vor deschide pârtiile Lupului, partea superioară, Kantzel, Sulinar şi Drumul Roşu, până la bază, Bradului şi Stadionului. Deocamdată rămân închise pârtiile Ruia, Subteleferic-zona inferioară şi Lupului-zona inferioară. Pârtia se sănii este funcţională. Tarifele sunt de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Turiştii pot merge şi la patinoar. Intrarea costă 10 lei, iar dacă vreţi să închiriaţi patine veţi plăti încă 10 lei. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite