Aplicaţia care spune totul despre Braşov este acum disponibilă şi în App Store

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aplicaţia mobilă oficială a Primăriei Braşov, lansată în urmă cu două săptămâni şi care era până acum disponibilă pentru utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android, a fost publicată şi în magazinul App Store, de unde poate fi descărcată gratuit de posesorii de telefoane şi tablete cu iOS (iPhone, iPad).

Aplicaţia oferă acces la informaţii cu privire la evenimentele culturale ale oraşului, la ştiri despre activitatea Primăriei, a instituţiilor culturale, precum şi noutăţi privitoare la proiectele de dezvoltare.Utilizatorii vor putea sesiza Dispeceratul tehnic al Primăriei cu privire la probleme constatate în oraş, atât prin apelare directă din aplicaţie, cât şi prin completarea şi expedierea prin email a unui formular online.
 

Turiştii vor găsi un ghid gratuit al celor mai interesante atracţii turistice, afişate în funcţie de amplasarea utilizatorilor, începând cu cea mai apropiată. Aplicaţia oferă informaţii complete despre traseele turistice ale Braşovului, cel medieval, cel turistic şi cel arhitectonic, dar şi despre parcuri, muzee şi centrele de informare turistică.

Direct din aplicaţie pot fi accesate pagina de Facebook a municipalităţii şi camere web care captează imagini live din câteva zone ale oraşului. Acest inovativ şi foarte eficient mijloc de informare a localnicilor şi turiştilor şi de comunicare dintre aceştia şi Primărie vine în completarea tuturor celorlalte măsuri de promovare a imaginii Braşovului şi a comunicării transparente dintre administraţia locală şi cetăţeni.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite