Alegeri Parlamentare 2012/Candidaţii din Braşov s-au grăbit la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Andronache candidează pentru un nou fotoliu de deputat. FOTOmonitorulexpres.ro
Gabriel Andronache candidează pentru un nou fotoliu de deputat. FOTOmonitorulexpres.ro

Până la ora 10.30 votaseră deja Gabriel Andronache, Nicolae Vlad Popa, Marius Neculoiu, Attila Covacs şi Ion Diniţă.

Marius Neculoiu (USL) a fost cel mai matinal dintre candidaţi. Neculoiu este directorul Spitalului Judeţean Braşov şi candidează pentru prima dată penzru fotoliu de parlamentar.

„Am votat pentru sănătate, pentru sănătate braşovenilor şi pentru sănătatea sistemului politic. Am încredere că toţi braşovenii şi toţi românii vor ieşi la vot şi vor alege oameni corecţi şi oameni capabili care pot alcătui un Parlament sănătos", a declarat dr. Marius Neculoiu, pentru monitorulexpres.ro.

Candidatul USL la Camera Deputaţilor Ion Diniţă a  şi el la primele ore. „ Trebuie sa inceapă schimbarea in bine a Romaniei, ca românii sa simtă că traiesc bine in tara lor şi ca sunt respectati“, a declarat Diniţă la ieşirea din secţia de votare, pentru newsbv.ro.

Preşedintele UDMR Braşov, Kovacs Attila, a votat la Sectia nr. 218 din Săcele în jurul orei 9.00. El candidează la un mandat de deputat. Kovacs a spus că a votat pentru o viaţă mai bună şi pentru speranţa ca toţi românii să o ducă mai bine.

Primarul a votat alături de candidaţii ARD

Nicolae Vlad Popa (candidat Colegiul 3 Senat/ Centrul Vechi-Răcădău-Noua), deputatul Gabriel Andronache (candidat Colegiul 5 Camera Deputaţilor/ Centrul Vechi) şi primarul George Scripcaru au votat împreună la secţia de votare nr. 1 de la Seminarul Teologic, în această dimineţă jurul orei 9.30, scrie monitorulexpres.ro.

„Îi rog pe români să nu în defavoarea cuiva, să nu dea un vot negativ împotriva a ceva. Este important ca oamenii să nu voteze cu răutate, să nu voteze împotriva a ceva ci pentru ceva. Este important să încercăm să fim uniţi", a declarat N.V Popa, pentru monitorulexpres.rp.

„Am votat pentru integritate, pentru onestitate şi pentru ca Braşovul să poată continua să se dezvolte. Chiar dacă vremea nu este prielnică îi îndemn pe braşoveni să iasă la vot", a declarat deputatul Gabriel Andronache, pentru monitorulexpres.ro.

Primarul Braşovului George Scripcaru a spus că a votat un Parlament care să facă legile de care are nevoie administraţia locală.

„Rivalii“ Petre Roman şi Gheorghe Ialomiţeanu s-au întâlnit la secţia de votare

Fostul premier Petre Roman şi fostul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu , care sînt contracandidaţi pe Colegiul 8 din Braşov pentru Camera Deputaţilor, au votat la aceeaşi oră, la aceaşi secţie de votare, însă nu au schimbat nicio vorbă unul cu altul, scrie monitorulexpres.ro.

Candidatul Adrian Oprică a ajuns la Secţia de Votare numărul 114 de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” în jurul orei 11. El a declarat că a votat pentru schimbarea în bine a clasei politice.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite