Adrian Gabor se luptă cu Ioan Adam pentru un fotoliu de deputat. Florin Staicu şi Marius Neculoiu se înfruntă pentru un loc în Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii sunt aşteptaţi la vot în 9 decembrie.FOTOArhiva
Braşovenii sunt aşteptaţi la vot în 9 decembrie.FOTOArhiva

În Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor şi în Colegiu 4 pentru Senat candidează politicieni cunoscuţi în rândul braşovenilor.

În Colegiul 6 (Craiter - Florilor - Răcădău - Noua) pentru un loc în Camera Deputaţilor se vor lupta Ioan Adam (PSD) şi Adrian Gabor (PD-L).

Adrian Gabor este o persoabă cunoscută braşovenilor. A fost timp de  patru ani viceprimar, iar acum este Consilier Judeţean.  S-a implicat în dezvoltarea cartierelor Noua şi Răcădău.

Ioan Adam este şi el cunoscut fiind un avocet de renume şi professor de temut la Facultatea de Drept. A candidat şi acum patru ani, dar a pierdut alegerile.

În acest colegiu mai candidează Daniel Chivu (PPDD) Vasile Petraşco (PRM) Cornel Silviu Bota (PER) Farkas Anna-Lili (UDMR)

În Colegiul 4 (zona Bartolomeu - Tractorul – Astra) pentru un loc în  Senat se vor lupta Florin Staicu (PD-L) şi Marius Neculoiu (PNL)

Florin Staicu a fost senator şi îl ultimul mandate, tot din partea PD-L. Înainte a fost membru PRM. Este mathematician şi doctorand în economie. Este profesor la Universitatea Bariţiu şi vrea să readucă Braşovului titulatura de capital a tehnicii pentru promovarea facultăţilor de inginerie.

Marius Neculoiu este directorul Spitalului Clinici Judeţean de urgenţă şi promite condiţii mai bune în sănătate. Vrea să facă un centru de transplant renal la Braşov, dar şi spitalul ultramodern de la Hărman. Acest spital este promis de mai bine de 10 ani.

În acest colegiu mai candidează Ovidiu Răzvan Fodor (PPDD) Cristian Stănescu (PRM) Cătălin Cosmin Nămăescu (PER) Szente Ladislau (UDMR) Szas Agnes (PPMT)

În toate colegiile din Braşov lupta este una aprigă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite