Accident pe DN1, cu două victime, la ieşirea din Şercaia spre Făgăraş. Un şofer a făcut o depăşire periculoasă şi s-a izbit cu maşina de un tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost alertat pentru acordarea pirmului ajutor în cazul unui accident care a avut loc pe DN1, la ieşerea din comuna Şercaia spre Făgăraş.

UPDATE 16.45.Potrivit poliţiştilor, vinovat de accident a fost şoferul autoturismului, care a făcut o depăşire riscantă şi ilegală şi a ajuns cu maşina în faţa unui tir. „La ieşirea din Şercaia spre Braşov, un bărbat de 65 de ani, care conducea un autoturism din direcţia Sibiu spre Braşov s-a angajat într-o depăşire, pe un tronson de drum unde depăşirea este interzisă. Autoturismul condus de el a intrat în coliziune cu un autocamion condus de un tânăr de 25 ani, care circula din sens opus. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorilor auto, precum şi a unei persoane de sex feminin în vârstă de 64 ani aflată în autoturism. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri,sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul“, se arată în comunicatul Poliţiei Braşov.

Potrivit cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, un TIR s-a ciocnit cu un autoturism. Două persoane, din autoturism, au fost rănite. 

La locul accidentului au fost trimise o ambulanţă şi un echipaj SMURD. Ulterior, şi conducătorul TIR-ului a solicitat să fie transportat la spital.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite