Accident grav pe DN 1 la Perşani, între două TIR-uri şi un autoturism. Traficul este complet blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul autoturismului este în comuă. Foto: Info Trafic Făgăraş
Şoferul autoturismului este în comuă. Foto: Info Trafic Făgăraş

Chiar dacă au fost impuse mai multe restricţii de viteză şi s-au trasat marcaje suplimentare care îi avertizează pe şoferi cu privire la pericolele care pot să apară din cauza vitezei, DN 1 rămâne în continuare şoseaua cu cele mai multe accidente. Joi după-amiază, un nou accident destul de grav s-a produs în apropiere de Perşani.

În accident au fost implicate două camioane  şi un autoturism. Şoferul din autoturism, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a rămas încarcerat şi este în comună. Din cauza accidentului circulaţia pe DN 1, în zona Perşani, este blocată. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, la intervenţie s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi  autospeciala de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Făgăraş, ambulanta de la SAJ Codlea, dar şi o ambulanţă de la SMURD din Brasov. Devină pentru producerea accidentului ar fi chiar şoferul autoturismului, un cetăţean japonez, care a pătruns pe cntrasens.

„Un cetatean japonez, de 57 ani, care a condus un autoturism inmatriculat in Ilfov, pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brasov, la km 209 + 100 m, a patruns pe contrasens, unde a acrosat semiremorca unui tir care circula regulamentar dupa care a fost proiectat in alt tir, ce se deplasa in spatele primului, pe aceeasi directie. In urma accidentului a rezultat vatamarea cetateanului japonez, care era singur in masina si care a fost transportat la spital pentru ingrijiri”, au precizat poliţiştii braşoveni. Acestuia i s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpă.

Din cauza accidentului circulaţia pe DN 1, în zona Perşani, este blocată şi se circulă deviat pe la Sinca Veche, Poiana Marului, Zarnesti, pana la finalizarea cercetarilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite