Accident cumplit pe DN1, lângă Codlea. Două victime - tată şi fiică - au decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doua echipaje de la descarcerarea încearcă eliberarea victimelor din resturile autoturismelor FOTO ISU Braşov
Doua echipaje de la descarcerarea încearcă eliberarea victimelor din resturile autoturismelor FOTO ISU Braşov

Un accident foarte grav a avut loc în jurul orei 12.00 pe DN1, în apropiere de municipiul Codlea. Mai multe echipaje de la Ambulanţă şi SMURD au fost trimise pentru acordarea primului ajutor.

UDPATE 13.45 Zona unde s-a produs accidentul este cunoscută pentru accidente. CHiar în acel loc a mai avut un accident fatal, dovadă crucea de pe marginea drumului.

UDPATE 13.20 Există şi o cincea victimă, transportată la spital cu răni uşoare la picioare. Paramedicii fac eforturi de a stabiliza victima care este în comă.

UDPATE 12.50 Din păcate, două dintre victime au decedat -  tată şi fiică, o a treia este în comă, iar a patra este conştientă şi este transportată la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă.

UPDATE 12.30 Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, a precizat că sunt patru victime, toate încarcerate, în două autoturisme.

Conform informaţiilor deţinute de acesta, trei victime sunt în stop cardio respirator! În urma accidentului, un autoturism a ieşit de pe carosabil.

12.10 Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Braşov, medicul Adriana Palaghiea, două persoane sunt în stop cardio-respirator şi se încearcă resuscitarea lor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite