A venit în România ca să-şi omoare soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a fost găsită îngropată în curtea casei de vacanţă a celor doi soţi din Covasna. Cazul este anchetat de autorităţile austrice, în colaborare cu anchetatorii braşoveni.

O femeie de 60 de ani, stabilită în Viena înainte de Revoluţie, a fost găsită moartă în curtea unei case de vacanţă din Covasna. Cadavrul femeii se afla înfăşurat într-un covor, care era îngropat în şura casei. Descoperirea a fost făcută joi, de poliţiştii austrieci. Aceştia au venit la noi în ţară, după ce soţul femeii îi anunţase dipariţia la Poliţie.

Anchetatorii din Viena nu l-au crezut şi l-au bănuit din prima clipă de uciderea soţiei. Poliţiştii austrieci l-au suspectat pe bărbat, şi el român, după ce au aflat că cei doi soţi trecuseră printr-un divorţ, în urma căruia aveau de împărţit aproape 100.000 de euro. Mai mult, soţii veniseră recent în România, iar la întoarcerea în Austria bărbatul a revenit singur. Anchetatorii cred că suspectul şi-a ucis soţia în drum spre România, după care a îngropat-o în curtea casei de vacanţă, pe care o cumpărase acum 20 de zile.  

După ce descoperirea cadavrului, trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov, pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei morţii. Cât despre soţul femeii, acesta a fost reţinut de Poliţia din Viena şi se află în arest. Rudele femeii nu au niciun dubiu că soţul este criminalul. „Soţul a omorât-o şi ne-a nenorocit", a declarat sora victimei, Piroska Pusztai, pentru Ştirile Pro Tv.

„La acest caz lucrează şi anchetatori braşoveni. S-a format o Comisie Rogatorie Internaţională şi ni s-a solicitat să efectuăm anumite acte de procedură", a spus Monica Munteanu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite