32.300 de pachete de ţigări, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Captură importantă a poliţiştilor braşoveni. Aceştia au descoperit în două locaţii din oraş zeci de baxuri de ţigări netimbrate.

În urma unor percheziţii desfăşurate în două anexe gospodăreşti din Braşov, poliţiştii au găsit 32.300 de pachete de ţigări, fără documente legale. Spaţiile în care ţigările erau depozitate erau închiriate de un braşovean în vârstă de 52 de ani, care mai este cercetat într-un dosar de contrabandă.

În luna martie a acestui an, la sediul unei societăţi administrate de acelaşi bărbat şi într-o altă societate din oraş au fost găsite 211.237 pachete de ţigări, de diferite mărci, în valoare de peste 2.000.000 de lei. Braşoveanul a fost prezentat la momentul respectiv cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au decis cercetarea sa în libertate. „Bărbatul nu a fost arestat preventiv şi, după cum reiese din acţiunile întreprinse de organele de cercetare, acesta a continuat să desfăşoare activităţi ilicite", a explicat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Cele peste 32.000 de pachete descoperite în timpul percheziţiilor desfăşurate aseară au fost confiscate de poliţişti, iar bărbatul reţinut riscă acum până la opt ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Prejudiciul produs statului în acest caz este de 190.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite