235 de vitezomani amendaţi într-o singură săptămână. Un şofer de 19 ani beat criţă a ajuns cu maşina pe trotuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut controale pe drumurile din municipiu şi judeţ. FOTOArhivă.
Poliţiştii au făcut controale pe drumurile din municipiu şi judeţ. FOTOArhivă.

Poliţiştii au dat într-o singură săptămână peste 300 de amenzi, majoritatea pentru depăşirea limitei de viteză. Nouă dintre şoferi au fost prinşi circulând în oraş cu 100 km/oră deşi limita este de 50 km/oră.

Poliţiştii de la Compartimentul Rutier au făcut în ultima săptămâna mai multe controale în trafic. „Au fost aplicate 330 sancţiuni contravenţionale, dintre care 235 pentru depăşirea limitei legale de viteză şi 16 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 191.869 lei. Poliţiştii au ridicat, în vederea suspendării  dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 20 permise de conducere, dintre care 5 pentru alcool, 9 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 5 pentru depăşire neregulamentar şi unul pentru  nerespectarea culorii roşu a semaforului“, se arată în comunicatul Poliţiei Braşov.

În timpul raziilor a fost prins şi un şofer de 19 ani care a pierdut controlul maşinii, a rupt mai multe borduri şi a ajuns cu autoturismul pe trotuar. Nu lipsa experienţei au dus la cascadorie ci faptul că şoferul era băut. „Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultând că o alcoolemie de 0, 78 mg/l alcool pur. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice“, se mai arată în comunicatul poliţiştilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite