Weekend-ul violenţelor la Brăila: mai mulţi tineri cercetaţi pentru lovire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la orele 0:30, o localnică din comuna Bărăganul, a sesizat la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru faptul că, B.Adrian (20 de ani) şi R.Leonard (20 de ani), pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau în faţa unei societăţii comerciale din comună, l-au lovit cu pumnii şi cu o sticlă pe consăteanul V.Răzvan (18 ani).

Partea vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorilor li s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Aseară, la orele 19 :10, P.Vasile (30 de ani), din satul Plopu, oraşul Ianca, a reclamat la Poliţie faptul că, în jurul orelor 18:30, fiica sa, în vârstă de 8 ani, în timp ce se afla în curtea locuinţei, a fost agresată de o altă minoră, în vârstă de 11 ani, care a pătruns fără drept în curtea locuinţei sale, împreună cu mama ei, Ş.Nicoleta, din aceeaşi localitate.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi în cauză au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

La orele 19 :45, D.Ioana (38 de ani), din comuna Tufeşti, a reclamat la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său a fost chemată la poartă de localnicul B.Gheorghe (56 de ani) şi, după ce a ieşit, a fost lovită cu pumnii peste faţă şi peste corp de acesta.

De asemenea, după ce aceasta a fugit în curtea locuinţei, agresorul a intrat aproximativ 10 metri după ea.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi în cauză au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Sâmbătă, la orele 17:00, G.Enuţă, din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, a reclamat la Poliţie faptul că, în timp ce se afla pe câmp, fiul lui, A.Mihăluş (22 de ani), a fost lovit cu pumnii şi picioarele de localnicii M.George (25 de ani) şi fratele său, M.Ionuţ (23 de ani).

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii le-au întocmit agresorilor dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sâmbătă, la orele 12:30, P.Rodica (41 de ani), din satul Oprişeneşti, oraşul Ianca, a reclamat la Poliţie faptul că, în ziua de 4.07.2013, în  jurul orelor 16 :30, în timp ce se afla pe stradă, în dreptul imobilului său, localnicul M.Gigel (37 de ani) a agresat-o pe ea şi pe fiul ei în vârstă de 6 ani, motivând că minorul i-a rupt fructe din copaci.

Reclamanta a formulat plângere împotriva agresorului, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite