VIDEO Un bolnav psihic a bătut cinci femei în plină stradă. Victimele au ajuns la urgenţe, iar agresorul, înapoi la Spitalul de Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul din atacurile bărbatului a fost înregistrat de camerele de supraveghere ale oraşului FOTO: captura video
Unul din atacurile bărbatului a fost înregistrat de camerele de supraveghere ale oraşului FOTO: captura video

O angajată a unei unităţi spitaliceşti din Brăila şi alte patru femei, care mergeau pe stradă, au fost atacate de un individ abia scăpat din spitalul de psihiatrie. Bărbatul de 37 de ani a fost căutat mai bine de două ore de oamenii legii, iar în final a fost găsit şi internat din nou la spitalul de specialitate.

Mai multe femei din Brăila printre care şi o angajată a Spitalului de Psihiatrie au sunat la 112 reclamând că un bărbat le-a atacat în plină stradă. Totul s-a întâmplat în zona Calea Călăraşilor – Piaţa Concordia, acolo unde agresorul, un bărbat de 37 de ani, nebun cu acte, le-a atacat din senin, lovindu-le în zona feţei. Victimele au ajuns de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila acolo unde au primit îngrijiri medicale.

Imediat după primirea sesizării prin apelul la 112, oamenii legii au împânzit zona în care au avut loc agresiunile, căutându-l pe făptaş. După mai bine de două ore, poliţiştii l-au găsit pe bărbat în spatele unor garaje acolo unde stătea pitit, încercând să se ascundă. Acesta este cunoscut medicilor de la Psihiatrie ca fiind violent şi fusese recent externat. După ce l-au prins pe atacator, poliţiştii l-au dus înapoi la Spitalul de Psihiatrie acolo unde va primi din nou tratament de specialitate.

Din fericire toate victimele se află acum în afara oricărui pericol. Unul dintre atacurile bărbatului a fost surprins de camerele de supraveghere video montate în zonă.  

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite