VIDEO De la ce a pornit goana nebună a tânărului care a intrat cu maşina în mulţime la Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care a intrat cu maşina în mulţime la Brăila se afla sub influenţa băuturilor alcoolice
Bărbatul care a intrat cu maşina în mulţime la Brăila se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

Tânărul în vârstă de 20 de ani care a intrat cu maşina în uşile de acces de la mall-ul din Brăila, rănind 10 persoane, a plecat în cursa nebună prin oraş după ce a avut un conflict înr-o localitate limitrofă.

Bărbatul se afla în comuna Cazasu pentru a cumpăra o maşină, fiind vorba chiar de autoturismul marca Skoda cu care a lovit mai multe persoane ulterior. El ar fi vrut să cumpere autoturismul pe care l-a şi testat, însă la întoarcere l-a înjunghiat pe vânzătorul în vârstă de 42 de ani din motive necunoscute şi a fugit cu tot cu autoturism. Pe Centură, în apropierea Grădinii Zoologice, a lovit două persoane. Apoi s-a îndreptat spre hipermarketul Carrefour, în parcarea căruia a lovit mai multe persoane, înainte de a se opri cu maşina în uşile de acces în complex. 

Un martor la accidentul de la Brăila a povestit că şoferul agresor striga „Trebuie să curgă sânge în ţara asta!”

Un alt martor a povestit că tânărul a încercat de 3 ori să intre în incinta complexului, însă stâlpii de beton de la intrare l-au împiedicat. Câteva persoane au reuşit să îi scoată cheile din contact şi să-l dea jos din maşină, până la sosirea echipajelor de poliţie. 

„Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influenţa altor substanţe", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi:

Imagini zguduitoare cu tânărul care a intrat cu maşina în mulţime la mall-ul din Brăila

Cine e şoferul care a intrat cu maşina în oameni la Brăila. A fost iertat după ce a lovit cu ranga un bărbat şi are „capacitate scăzută de control a furiei“

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite