Urmărit internaţional reţinut de poliţişti. Autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pe numele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un brăilean de 36 de ani dat în urmărire internaţională a fost identificat şi reţinut de oamenii legii, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Pe 1 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

”Cu acestă ocazie, poliţiştii l-au depistat pe un brăilean,în vârstă de 33 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 24.10.2018, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Totodată, poliţiştii l-au depistat şi pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, ce era urmărit la nivel internaţional şi pentru care autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a brăileanului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite