Urmărire pe un drum naţional din Brăila. Poliţiştii au tras în pneuri ca să oprească maşina. Şoferul avea permisul suspendat pentru condus sub influenţa drogurilor

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr de 23 de ani, din Galaţi, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor din Brăila, oamenii legii fiind nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă atât în plan vertical, cât şi în cauciucurile maşinii pentru a-l determina să oprească maşina. Conducătorul auto avea permisul suspendat pentru că şofase drogat.

Poliştii din Brăila au fost sesizaţi luni, 6 decembrie, la ora 22,30,de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un vehicul de pe raza municipiului Galaţi şi se îndreaptă spre Brăila.

Astfel, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila au efectuat un filtru în vederea depistării autoturismului. În jurul orei 22,40, pe şoseaua de centură, poliţiştii au încercat să oprească vehiculul, dar şoferul a ignorat semnalele oamenilor legii, continuându-şi deplasarea.

”Poliţiştii au pornit în urmărirea sa, pe DN 2B, iar, în apropierea localităţii Mircea Vodă, şoferul a fost somat, prin rampa acustică, să oprească, altfel va fi folosit armamentul din dotare. Bărbatul şi-a continuat deplasarea, fiind trase mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în pneurile autoturismului, reuşindu-se oprirea acestuia. În urma activităţii nu au rezultat victime omeneşti”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Bărbatul a fost imobilizat şi identificat, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Galaţi. 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe numele său efectuându-se cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Gălăţeanul a fost testat atât cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, cât şi cu aparatul drug test, rezultatul fiind neconcludent. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili cu exactitate dacă acesta a consumat sau nu alcool sau substanţe psihoactive. Tânărul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi în vederea continuării cercetărilor.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Urmărire ca-n filme pe străzile din Galaţi. Şoferul care încerca să scape de poliţişti a provocat un accident rutier

Un şofer băut din Bucureşti a lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului. A fost prins după o urmărire nebună

Mai multe - Brăila

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite