VIDEO Urmărire ca-n filme pe străzile din Galaţi. Şoferul care încerca să scape de poliţişti a provocat un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: IPJ Galaţi
Foto: IPJ Galaţi

Un bărbat de 42 de ani a refuzat să oprească la semnalele acustice si luminoase ale poliţiştilor, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina pe care o conducea într-o jardinieră din beton. O persoană a fost rănită.

În cursul zilei de miercuri, 12 august, în jurul orei 17,30, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie Galaţi, aflat la intersecţia străzii Gheorghe Doja cu bulevardul Siderurgiştilor, a observat un autoturism care a pătruns pe sens interzis, cu direcţia de deplasare spre strada Brăilei.

Poliţiştii au efectuat semnale de oprire acustice si luminoase, şi, întrucât conducătorul auto si-a continuat deplasarea, aceştia au plecat în urmărirea sa.

Înainte de a ajunge la intersecţia cu strada Brăilei, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-o jardiniera din beton, aflată pe trotuar.

În urma impactului, un bărbat, de 42 de ani, aflat pe scaunul din dreapta faţă, a suferit leziuni şi a fost transportat la spital.

”Din primele verificări, a reieşit că autoturismul a fost condus de un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Galaţi, despre care poliţiştii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite