Un vitezoman a provocat un accident cu patru victime, printre care o minoră de 6 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 28 de ani este anchetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a lovit de o denivelare de pe marginea drumului. Trei femei şi o fetiţă de 6 ani, pasagere în autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe 3 septembrie, poliţiştii  din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DE 584, la ieşirea din localitatea Viziru, către Însurăţei, a avut loc un eveniment rutier.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Vaslui care, în timp ce conducea autoturismul pe DE 584, dinspre Brăila către Slobozia, în afara localităţii Viziru, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de o denivelare aflată în afara părţii carosabile”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei pasagere, două femei cu vârsta de 23 şi 44 de ani, din judeţul Călăraşi şi o minoră de 6 ani, din judeţul Vaslui, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite