Un tânăr a fost surprins drogat în trafic de către poliţişti. Ce pedeapsă riscă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 33 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe după ce a fost testat cu aparatul DrugTest de către poliţişti, rezultatul indicând prezenţa ketaminei.

Marţi, 21 aprilie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au identificat în trafic pe un şofer, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Griviţei, din municipiu.

”Conducătorul auto a fost testat cu atât cu aparatul etilotest, cât şi cu aparatul DrugTest, la cel din urmă rezultatul indicând prezenţa ketaminei, şi a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Poliţiştii reamintesc faptul că, în conformitate cu articolul 336, aliniatul 2 din Codul Penal, ,,se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă, persoana aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.”

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite