Un pescar amator şi-a găsit sfârşitul într-un mod teribil: a atins cu undiţa firele unui stâlp de înaltă tensiune, murind pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 67 de ani este ultima victimă pe care o face reţeaua electrică de înaltă tensiune amplasată în zona unui canal de irigaţii, situat în vecinătatea localităţii brăilene Blasova.

Pe 12 septembrie, medicii chemaţi în zona comunei Blasova nu au putut face altceva decât să constate decesul unui bărbat de 67 de ani, care pescuia în zonă. Din primele verificări, se pare că pescarul amator a atins din neatenţie firele de înaltă tensiune ale unei reţele electrice, iar decesul acestuia a survenit pe loc. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

În acelaşi loc au avut loc până acum alte două incidente similare, soldate cu decesul altor două persoane. În luna mai 2018, un tânăr de 27 de ani a atins cu undiţa firele de înaltă tensiune, moment în care s-a format un arc electric care l-a omorât, afectând şi o altă persoană care se afla în apropiere. În urmă cu doi ani, un copil de 14 ani a decedat în condiţii similare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite