Un brăilean creştea canabis în ghivece la domiciliu. Ce au găsit poliţiştii la percheziţie

0
0
O parte din cultura de canabis găsită la domiciliul unui brăilean Foto: IPJ Brăila
O parte din cultura de canabis găsită la domiciliul unui brăilean Foto: IPJ Brăila

Un tânăr de 29 de ani este cercetat pentru deţinere de droguri de risc, în contextul în care poliţiştii au găsit în imobilul deţinut de acesta o adevărată cultură de canabis, cu toată aparatura necesară creşterii plantelor.

Miercuri, 19 august, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi-Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Brăila, au efectuat o perchezitie la imobilul unui brailean bănuit de cultivarea unei culturi de canabis indoor.

”În urma percheziţiei efectuate pe raza municipiului Brăila, de la domiciliul  barbatului, în vârsta de 29 ani, au fost ridicate 13 plante de canabis, aparatura necesară creşterii plantelor de canabis şi un telefon mobil”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

În urma administrării probatoriului şi audierilor desfăşurate în cursul acestei zile, tânărului i s-a întocmit dosar penal şi este cercetat în continuare, în stare de libertate, pentru deţinere de droguri de risc. Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operaţiuni Speciale Brăila.

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite