Un bărbat decapitat, plin de tatuaje, a fost găsit între şinele de cale ferată din staţia Brăila. Poliţiştii încearcă să-i afle identitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corpul bărbatului a fost găsit între şinele de cale ferată. Foto: Adevărul
Corpul bărbatului a fost găsit între şinele de cale ferată. Foto: Adevărul

Oamenii legii spun că au observat trupul acestuia după plecarea din gară a trenului Regio Galaţi-Buzău. Nu este exclusă şi varianta unei sinucideri.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi au găsit azi-noapte, între firele liniei 1 din staţia CFR Brăila, o persoană de sex masculin este aşezată pe spate pe linia de cale ferată şi decapitată. După toate verificările, oamenii legii nu au putut stabili identitatea victimei, existând prezumţia unei sinucideri. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii secţiei în vederea stabilirii identităţii victimei precum şi a cauzelor şi condiţiilor care au dus la decesul acesteia.

Semnalmentele victimei sunt următoarele: înălţime 1,50-1,60 m, vârsta 40-50 ani, constituţie astenică, ten deschis, pe braţul drept un tatuaj în formă de inima şi în interiorul acesteia scris „NELU 1973”, pe umărul stâng tatuaj „harta României” şi sub acesta cifrele „75” încadrat de semnul „=”. Pe braţul stâng şi continuându-se pe partea stângă superioară a pieptului are un tatuaj reprezentând o femeie. Persoana decedată purta o pereche de pantaloni de culoare crem, cămaşă cu mânecă scurtă de culoare bleu şi o pereche de papuci imitaţie piele culoare maro.

Cine poate da relaţii despre această persoană este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau s sune la 112.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite