Trei brăileni au ajuns la spital din cauza neatenţiei unui şofer maxi taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer care efectua în regim maxi-taxi curse municipiu-Promenada Mall, a provocat un accident rutier în urma căruia trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe

"Şoferul aflat pe Calea Călăraşilor, la intersecţia cu strada Castanului, nu a păstrat distanţa faţă de autotractorul din faţa sa, care staţiona pentru a vira la stânga, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a şapte pasageri în microbuz", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

Trei dintre aceştia au rămas internaţi acuzând dureri în zona capului şi a şoldului. Dintre cei internaţi, o femeie de 55 de ani s-a ales cu o coastă ruptă. Ceilalţi patru pasageri au suferit vătămări corporale uşoare pentru care au primit îngrijri medicale la spital, fără să rămână internaţi.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite