Tatăl criminal: a urcat beat la volanul maşinii în care erau cei doi copii ai săi şi a mânat bolidul spre moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A.Dănuţ (35 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Calea Călăraşilor, dinspre strada Griviţei către bulevardul Independenţei, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra maşinii, a părăsit carosabilul în partea dreaptă a direcţiei sale de mers şi s-a lovit frontal de un copac aflat în zona parcării amenajate.

În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului în proporţie de 50 % şi vătămarea corporală a şoferului şi a doi minori, în vârstă de 4 şi 11 ani, fiii acestuia, care se aflau pe locul din dreapta şi, respectiv, pe banchetă.

Toţi trei au fost transportaţi şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, copilul de 4 ani fiind transferat, ulterior, la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” Bucureşti, fiind acum în moarte clinică.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat 1,08 mg/l, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie", ne-a declarat ipp Jenel Şogor, purtător de cuvânt IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite