Scot profit de urma şantierului din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instalatorii şi taximetriştii sunt printre puţinii ce îşi doresc să dureze reabilitarea străzilor. Instalatorii sanitari spun că au acum mult de lucru pentru că toată lumea profită de lucrările din oraş pentru a-şi moderniza sau repara instalaţia proprie.

Deranjul provocat de şantierele de pe străzile care străbat oraşul, adică cele la care se fac lucrări de reabilitare, aduce foloase nesperate unora dintre brăileni. Este vorba de Instalatorii sanitari şi şoferii de taxi, care spun că au uitat ce înseamnă pauza.

Nu stau nici duminica
Instalatorii lucrează fără nicio zi liberă pe săptămână, fiind asaltaţi de comenzi pentru refacerea instalaţiilor din curţile celor care locuiesc pe străzile aflate în şantier. Cum întreaga instalaţie de apă şi canalizare este înlocuită, iar lucrările se fac numai până la poarta caselor, mulţi dintre riverani au considerat că este momentul oportun să-şi înlocuiesc ţevile vechi din perimetrul în care sunt proprietari.
"Am profitat de faptul că întreaga instalaţie de apă şi canalizare este înlocuită până la poarta mea şi am decis să continui şi în interior. Este momentul perfect, că acum este apa oprită şi aşa ies mai ieftin. Am cumpărat ţeavă de plastic pentru canalizare şi am făcut şi o scurgere nouă din curte", a explicat Constatin Marinescu, ce locuişte pe bulevardul Dorobanţi, în zona dintre Calea Galaţi şi strada Apollo.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite