Poliţiştii caută un bărbat dispărut. A plecat la muncă în străinătate, dar nu a mai dat niciun semn de viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 70 de ani a anunţat la Poliţie dispariţia fiului său, de 39 de ani. Acesta plecase să muncească în străinătate, însă nimeni nu mai ştie nimic de el, iar familia nu l-a putut contacta pentru că are telefonul închis.

Pe 15 februarie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Berteştii de Jos au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 70 de ani despre faptul că, la data de 25.09.2017, fiul acestuia în vârstă de 39 de ani, din aceeaşi localitate, a plecat să muncească în străinătate, iar din acel moment nu a mai reuşit să păstreze legătura cu acesta, având telefonul închis.

Semnalmente: înălţime 1,70 de centimetri, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten,tuns scurt cu început de calviţie, ten deschis, fără semne particulare.

”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite