Paznici beţi sau dormind la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paznicii prinşi în off-side au fost amendaţi. Foto: ARHIVĂ ADEVĂRUL
Paznicii prinşi în off-side au fost amendaţi. Foto: ARHIVĂ ADEVĂRUL

În noaptea de 24 spre 25 iulie a.c., poliţişti de la Compartimentul Sisteme de Securitate, din cadrul Biroului de Ordine Publică, au desfăşurat o acţiune de control la societăţile comerciale asigurate cu pază proprie sau agenţi de pază, din cadrul societăţilor specializate de pază, situate pe raza Municipiului Brăila.

Poliţiştii au efectuat 29 de controale tematice, urmărind, în special, modul de executare al serviciului de către personalul de pază şi dacă aceştia cunosc consemnul general şi particular al posturilor.

"Pe parcursul derulării activităţilor specifice, poliţiştii au constatat 11 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 600 de lei, conform prevederilor Legii 333/2003, paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. În urma controalelor efectuate, trei paznici au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, doi nu executau serviciul de pază, conform consemnului postului şi alţi doi au fost găsiţi dormind în timpul serviciului", se arată într-o notă de presă a Poliţiei Brăila.

Deficienţele constatate vor fi aduse la cunoştinţa conducerii unităţilor beneficiare, precum şi conducerii unităţilor specializate de pază, prestatoare de servicii de pază, urmând ca la urmatoarele abateri sa se procedeze la retragerea atestatelor personalului de pază în cauză.

      

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite