Ornamente de Crăciun cu conotaţii obscene în Brăila. Primarul oraşului: „Cineva a trucat imaginea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ornamentul care a stârnit controverse pe reţelele sociale
Ornamentul care a stârnit controverse pe reţelele sociale

O fotografie în care apare un şir de ornamente luminoase de Crăciun face furori pe o reţea de socializare. Deşi înfăţişează, în principiu, doar o lumânare aprinsă, cu două globuri şi două crenguţe de brad, privită dintr-un anumit unghi imaginea ornamentelor respective are o vădită tentă sexuală, spre amuzamentul total al internauţilor.

Cel care a postat fotografia sugerează faptul că aceasta a fost făcută în Brăila. „A fost odată ca-n Brăila”, este descrierea pozei făcută de internautul respectiv. Evident, pe lângă faptul că a fost distribuită de peste 1.700 de ori, poza este şi intens comentată. 

„Proastă inspiraţie...”, a scris un utilizator al respectivei reţele de socializare, la adresa autorităţilor care au decis să monteze astfel de ornamente pe stâlpii oraşului. „Cred că nu le-a zis nimeni bancul cu bascula”, comentează un altul.

Fotografia circulă deja de câteva zile pe internet, iar spre deosebire de cei care s-au amuzat serios autorităţile brălene nu par să guste gluma. 

Primarul Aurel Simionescu ne-a declarat că, imediat cum a aflat de poza care circulă pe net, a dat dispoziţie să se facă verificări în oraş. „Am vrut să ştiu şi eu unde se află aceste ornamente şi cine le-a montat. Cei care se ocupă cu iluminatul de Crăciun mi-au zis că ei nu au pus aşa ceva. I-am trimis totuşi să verifice şi nu au găsit nimic”, a afirmat Simionescu.

„Cred că este vorba despre o glumă cam proastă, cineva care a trucat o imagine şi a postat-o pe internet, afirmând că în Brăila există aşa ceva”, a adăugat primarul Brăilei.
ornamente

La rândul său, viceprimarul Doiniţa Ciocan, cea care se ocupă efectiv de iluminatul stradal de sărbători, susţine că la Brăila nu s-au folosit niciodată astfel de ornamente. “Nu a existat aşa ceva niciodată la noi. De altfel, am verificat şi se pare că fotografia respectivă a mai circulat pe internet şi anul trecut. Există comentarii făcute inclusiv în limbile engleză sau rusă, deci e posibil ca poza să fi fost făcută într-un oraş din altă ţară. În orice caz, la Brăila nu există aşa ceva”, susţine viceprimarul Ciocan.

Autorităţile brăilene au alocat în acest an un buget de 1,5 milioane de lei pentru iluminatul de sărbători şi promit un spectacol feeric de lumini, atât în zona centrală cât şi pe străzile principale din cartierele periferice. Instalaţiile luminoase vor fi aprinse în data de 6 decembrie.

Citiţi şi

FOTO Luminiţe de Crăciun. 14 kilometri de ghirlande vor împodobi Oradea

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite