Număr considerabil de posturi libere în cadrul Consiliului Judeţean Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul celei mai recente şedinţe ordinare, membrii Consiliului Judeţean Brăila au aprobat planul centralizat de ocupare a funcţiilor publice în 2017. Consiliul Judeţean Brăila are, potrivit acestui document, un număr considerabil de posturi libere la nivelul aparatului propriu şi al instituţiilor publice din subordine.

Numărul total al funcţiilor publice din aparatul de specialitate al CJ Brăila şi din instituţiile subordonate este 193, din care: 153 sunt locuri ocupate, iar 40 sunt posturi pentru care încă se caută personal. Consilierii au stabilit că 16 funcţii publice de execuţie vor suferi modificări în urma unor promovări.

Mai exact, 11 consilieri de diferite categorii (debutant, asistent - principal, superior) au fost promovaţi cu un grad, începând de la debutant şi încheind cu rangul superior. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul a patru inspectori clasa I, care au fost avansaţi.

De asemenea, din cele 40 de funcţii publice vacante, trei de conducere vor fi rezervate promovării, 4 ocupate prin recrutare şi 32 de funcţii de execuţie vor fi ocupate prin recrutare.

Citiţi şi

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite