Monstrul din Brăila. Bărbat trimis în judecată după ce și-a violat cele trei fiice timp ce cinci ani

0
Publicat:

Un bărbat din Brăila a fost trimis în judecată de procurorii, fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de viol contra fiicelor sale minore. A fost emis și un mandat european de arestare, întrucât inculpatul se află în Spania.

Violator din Brăila, trimis în judecată FOTO: Arhivă
Violator din Brăila, trimis în judecată FOTO: Arhivă

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, procurorii au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de viol și pentru răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

„În perioada anilor 2008-2013, în baza aceleiași rezoluţii infracţionale, în repetate rânduri, prin folosirea de amenințări și constrângeri fizice, le-a determinat pe fiicele sale minore, în vârstă de 6 ani, 9 ani şi 9 ani la debutul activității infracţionale, să întrețină mai multe raporturi sexuale, acte sexuale orale şi acte sexuale anale, contrar voinței acestora”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila,

Faţă de inculpat, s-a dispus în cursul anului 2023 măsura arestării preventive, fiind emis ulterior şi un mandat european de arestare, întrucât inculpatul se află pe teritoriul Regatului Spaniei.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila – Serviciul de Investigaţii Criminale.         

Brăilean arestat pentru că și-a violat fiica de 15 ani

Povestea a ieșit la iveală când fiica bărbatului, o adolescentă de 15 ani, i-a povestit unei cunoștințe că tatăl său o pipăie. Individul a fugit de acasă și a fost prins după trei săptămâni.

O adolescentă de 15 ani și-a reclamat tatăl la Poliția din Brăila. Adolescenta a povestit că, în perioada noiembrie 2021-august 2022, ar fi fost constrânsă fizic de tatăl său să întrețină raporturi sexuale orale cu acesta.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță. Judecătoria Brăila a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul suspectat că și-a violat fiica a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite