Minoră violată de fostul iubit şi de prietenul acestuia. Victima, pozată goală şi ameninţată cu publicarea pozelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta violata

Fata, în vârstă e 16 ani, a fost luată de la liceu de către fostul iubit, dusă în locuinţa lui, unde a fost violată atât e către acesta, cât şi de către un prieten. Ea a fost siluită şi anal. În această seară, violatorii au fost arestaţi.

Prietenul are 23 e ani, iar fata se despărţise de el e mai multă vreme. Fiind din Urleasca, adolescenta stătea cu chirie în Brăila. Prietenul a aşteptat-o de la şcoală, a luat-o cu maşina şi a dus-o la el acasă. Acolo, discuţiile au degenerat.

"Aceasta a declarat că fostul prieten, prin folosirea violenţei, a întreţinut cu ea raporturi sexuale, după care a părăsit camera, luându-i hainele. După aproximativ cinci minunte, în cameră a intrat un alt tânăr, pe care îl cunoştea după prenume, care a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a întreţinut cu ea raporturi sexuale, împotriva voinţei ei. Ulterior, au fotografiat-o şi au ameninţat-o ca vor posta fotografiile pe internet dacă îi va reclama, după care au condus-o cu autoturismul la domiciliul ei. Cercetările au fost demarate imediat de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale care au stabilit că al doilea autor este Z.R. (24 de ani), din Brăila, domiciliat fără forme legale în satul Albina, comunaTichileşti, judeţul Brăila", ne-a declarat inspector principal Jenel Şogor, purtător e cuvânt al Poliţiei brăilene.

În urma examinării medico-legale a părţii vătămate, s-a constatat că aceasta prezintă pe braţul şi antebraţul stâng trei echimoze, care au putut fi produse prin comprimare cu degetele, care nu necesită pentru vindecare zile de îngrijiri medicale.

După efectuarea cercetării la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

În această seară, magistraţii brăileni au emiss mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele celor oi agresori.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite