Începe festivalul „Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt două zile până când începe cel mai mare festival de folclor din România „Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării". Evenimentul, ajuns la cea de-a cincea ediţie, se desfăşoară în perioada 29 - 31 iulie pe faleză.

Pe scena de la malul Dunării vor urca nu mai puţin de 26 de concurenţi din toate ţările riverane: Germania, Austria, Slovacia, Croaţia, Serbia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Ucraina şi România.

„Concurenţii vor evolua cu un repertoriu diversificat şi vor fi acompaniaţi de celebra orchestră „Lăutarii", dirijată de Nicolae Botgros. În cele trei seri de festival spectatorii se vor bucura de evoluţia concurenţilor dar şi de recitaluri susţinute de câştigători ai marilor festivaluri de folclor din România şi interpreţi de peste hotare", ne-a precizat Maria Puşcaciu, director al Centrului de Creaţie Brăila.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite