Incendiu de proporţii într-o localitate din judeţul Brăila. 5.000  de baloţi de paie s-au autoaprins din cauza caniculei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flăcările au mistuit mii de baloţi de paie Foto: arhivă Adevărul
Flăcările au mistuit mii de baloţi de paie Foto: arhivă Adevărul

Pompierii brăileni şi mai mulţi voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unui crescător de animale din comuna Viziru.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a intervenit astăzi cu două autospeciale pentru stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în curtea unui localnic din comuna Viziru.

Nu mai puţin de 5.000 de baloţi de paie s-au aprins după ce proprietarul, un crescător de animale din localitate, i-a acoperit cu o folie de plastic. 

Din cauza căldurii, baloţii s-au autoaprins, pompierii având nevoie de ajutorul voluntarilor Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă pentru a stinge incendiul.

Din fericire, incendiul nu a făcut nicio victimă, existând doar pagube materiale. Cel mai  probabil, poliţiştii vor deschide o anchetă penru distrugere din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite