Identificaţi pe stradă de poliţişti şi încarceraţi. Fuseseră condamnaţi pentru violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii i-au depistat şi încarcerat pe trei bărbaţi, din localitatea brăileană Dudescu, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Pe 19 decembrie, poliţiştii din cadrul secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au organizat o acţiune, pe raza satului Dudescu, comuna Zăvoaia, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

”Cu această ocazie, poliţiştii i-au depistat pe trei localnici, cu vârste de 31, 34 şi 41 de ani, pe numele cărora Judecătoria Făurei a emis, la data de 13.12.2018, mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea de 3 ani şi 238 de zile, 3 ani, 7 luni şi 81 de zile, respectiv 2 ani, 7 luni şi 10 zile, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Aceştia au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite