FOTO Târgul Pascal şi Festivalul Florilor, două evenimente într-unul singur, la Sala Polivalentă din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flori pe alese, la Festivalul Florilor   FOTO Florentin Coman
Flori pe alese, la Festivalul Florilor   FOTO Florentin Coman

Două evenimente în unul singur, aşa s-au gândit autorităţile brăilene să întâmpine sărbătorile pascale în acest an. Astfel, începând de joi, 21 aprilie, până marţi, 26 aprilie, Sala Polivalentă din Parcul Monument şi platoul din faţa acesteia găzduiesc Târgul Pascal şi Festivalul Florilor de Primăvară. Manifestarea este organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila, în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Primăria Brăila.

Vizitatorii găsesc aici standuri cu produse tradiţionale româneşti realizate de firme locale. Cozonac, pască, ouă de ciocolată, prăjituri, produse apicole, brânzeturi, preparate din carne şi peşte, legume, fructe conservate tradiţional, toate acestea aşteaptă să fie cumpărate de brăileni. Preţurile diferă de la un produs la altul, un cozonac costă 20 de lei, pasca 22 de lei, iar o cutie de dulciuri de casă variază între 6 şi 18 lei.

Pe lângă aceste produse, mai sunt scoase la vânzare şi alte mărfuri care nu prea au legătură cu tema manifestării. Astfel, câteva tarabe amplasate în faţa Sălii Polivalente sunt înţesate cu mărfuri de slabă calitate provenite din China, jucării din pluş cosmetice, şosete, perne imprimate cu personaje de desene animate, tinichele pe post de bijuterii, sutiene etc.

Din fericire, la fel ca în anii trecuţi, şi la această ediţie a Festivalului Florilor de Primăvară, care până acum se organiza în parcul Grădina Mare, pot fi găsite o multitudine de specii de flori şi aranjamente florale, de la begonii, muşcate şi garofiţe până la cactuşi şi ficuşi. Opt producători şi comercianţi de flori şi plante participă la festival, alături de "Seroplant" şi câţiva producători brăileni numărându-se şi florari din Tulcea şi Galaţi. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, pornind de la 3 lei şi ajungând la 40-50 de lei.

Cititi si

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite