Explozie provocată de o candelă într-un bloc din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO adevarul.ro
FOTO adevarul.ro

Început de panică într-un bloc din cartierul Obor, unde s-a produs o explozie, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23.30. Bubuitura puternică i-a alarmat pe locatari, dar din fericire pagubele produse de deflagraţie nu au fost foarte mari. Un autoturism Ford Fiesta parcat lângă blocul în cauză a fost avariat de o bucată de tencuială, iar în apartamentul unde a avut loc explozia s-au degradat câteva bunuri.

Proprietarul apartamentului, în vârstă de 40 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, nu pentru că ar fi suferit arsuri ci pentru că s-a panicat puternic. De altfel, vecinii săi au reuşit să stingă flăcările care cuprinseseră o saltea din dormitorul apartamentului, înainte de sosirea pompierilor.

Cauza exactă exploziei nu a putut fi determinată în primele ore după incident, iar angajaţii "Distrigaz" au continuat cercetările la faţa locului şi pe parcursul zilei de luni. După cum ne-a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" Brăila, de vină a fost, cel mai probabil, o candelă uitată aprinsă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite