Din reclamant a fost transformat în acuzat fiindcă purta asupra lui un cuţit şi i-a minţit pe oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi de un bărbat de 21 de ani din satul Corbu-Nou, comuna Măxineni că, în seara zilei de 8 aprilie a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla într-un local din sat, şapte  persoane i-au furat un telefon, i-au distrus o combină muzicală şi l-au ameninţat cu acte de violenţă.

Poliţiştii au început să desfăşoare cercetări, stabilind că infracţiunea de furt nu se confirmă, telefonul fiind găsit ulterior de acesta la concubina lui, şi că autorii distrugerii sunt într-adevăr doi tineri, de 20, respectiv 22 de ani, ambii din acelaşi sat. 

Ulterior, reclamantul şi-a retras plângerea penală pentru distrugere.

"Pe timpul verificărilor s-a stabilit că, în seara de 8 aprilie, tânărul de 21 de ani a purtat asupra lui un cuţit tip briceag, acesta recunoscând că îi aparţine şi că l-a purtat în respectivul cafe-bar. Cuţitul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor şi celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă albă", ne-a declarat inspector principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite