Deseară: „O Scrisoare Pierdută” în premieră la „Maria Filotti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul se joacă în tot weekend-ul pe scena Teatrului. Piesa este regizată de Lucian SabadosIubitorii de teatru sunt aşteptaţi pentru a-l redescoperi pe Caragiale, acest ilustru vizionar, atemporar desenator al societăţii de pretutindeni, maestru creator de „Caţavenci".

O Scrisoare Pierdută" vine la Brăila, cu actori locali, spre încântarea publicului de la noi. Se joacă începând din această seară şi se vrea comedia de căpătâi a acestui weekend.

„Şi această variantă a „Scrisorii" prin incisivitate, adevăr şi lipsă de artificii îşi propune, ca un posibil manifest să relanseze dialogul necesar despre derizoriul fugii de noi înşine", după cum însuşi regizorul Lucian Sabados a declarat.

Spectacolul se joacă în această seară de la ora 18.00 şi mâine tot de la ora 18.00 la Sala Mare a teatrului. Scenografia este semnată de Gheorghe Mosorescu.

Din distribuţie fac parte Bujor Macrin, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Mircea Bodolan, Jarcu Zane, Valentin Terente, Alin Florea, Liviu Pintileasa, Marcel Turcoianu, Bebe Toea, Dan Moldoveanu şi Gheorghe Decu.

Lucian Sabados, regizorul spectacolului şi directorul Teatrului „Toma Caragiu" din Ploieşti a montat până acum 25 de spectacole pe scenele româneşti.

„Sufletul. Puncte de veghere"

Cel de-al doilea spectacol pus în scenă în acest weekend la „Maria Filotti" este „Sufletul. Puncte de veghere" care se joacă duminică de la ora 19.00 la Sala Mare.

Spectacolul în regia lui Radu Afrim prezintă o lume urâtă, meschină care nu mai respectă nimic, în care moartea nu mai salvează pe nimeni.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite