Consumatori de droguri surprinşi în trafic de poliţişti. Aceştia au vârste între 18 şi 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri au găsit o substanţă pulverizantă albă şi mai multe plicuri ce conţineau o substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde, cel mai probabil marijuana, la doi tineri, a căror maşină fusese oprită în trafic.

Pe 5 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila au oprit în trafic, pe DN 22B, un autoturism în care se aflau doi brăileni, cu vârste de 19 şi 20 de ani.

”În urma controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra pasagerului, în vârstă de 19 ani, au găsit în buzunarul blugilor un plic din plastic transparent, autosigilant, ce conţinea o substanţă pulverizantă albă, şi în geacă nouă plicuri din plastic transparent, autosigilante, ce conţineau o substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

De asemenea, după efectuarea controlului autovehiculului, a fost găsită, în torpedou, o pungă din plastic, compartimentată în două, ce conţinea o substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde.

Tot ieri, poliţiştii l-au depistat, pe o stradă din municipiul Brăila, pe un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, ce avea asupra sa un pliculeţ din plastic transparent, autosigilant, care conţinea o substanţă vegetală. Persoanele amintite au fost conduse la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor, acestea fiind preluate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite